I am the new guy

All forums need a place for all the posts for people in the community to rant about things not relating to what the forum is about. This is that forum.

Moderator: MacroQuest Developers

LarueMxz
decaying skeleton
decaying skeleton

I am the new guy

Post by LarueMxz » Sat Jun 20, 2026 1:32 pm

Мене звати Ірина, і моє царство — це кухня. Точніше, один квадратний метр на стільниці, де стоїть моя надійна помічниця — мультиварка.

Сусідки зітхають: «Ой, знову ти з нею возишся. У нас же є газова плита, духовка…» А я лишень посміхаюся у відповідь. Поки вони миють деко і наглядають за каструлями, я можу спокійно встигнути і борщу наваристого зварганити, і плову розсипчастого, і ніжного чізкейку спекти.

Моя хитрість проста: як тільки прокинуся накидала в чашу овочі з м'ясом, натиснула кнопку «Гасіння» — і до обіду можна байдикувати з горнятком кави, перебирати крупи чи доглядати квіти. Увечері чоловік, ледь вчувши запах, тягнеться на кухню: «Що це за магія знову?»

А я подаю на стіл тюфтельки у вершковому соусі. Мультиварка тихенько пікає, пара йде — і в цьому є вся магія затишку. Ніхто не вірить, що тут немає жодної пригорілої скоринки, а час витрачається тільки на те, щоб гарно розкласти їжу.

Справжня господиня — зовсім не та, хто простоює при плиті годинами. А та, хто смачно нагодувала всю родину і помила після себе всього лиш одну чашу. І я це люблю.